אוכל
צילום׃ mako אוכל

פאי טונה

קליל, מהיר וטעים להפליא

נורית18 | מתכוני גולשים | פורסם 29/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 1 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק: 4\3 1

1 כוס קמח תופח

4 כפות מים

ביצה אחת

120 גרם חמאה

2\1 כפית מלח.למלית: 2 קופסאות טונה

1 רסק עגבניות

2 בצל גדול

קורט אגוז מוסקט טחון

2\1 כפית פלפל לבן

1 כפית גדושה פפריקה מתוקה

1 כפית כוסברה טחונה

אופן ההכנה:

ללוש את חומרי הבצק במיקסר, לרפד בתבנית פאי, לחורר עם מזלג את הבצק ולהכניס למקפיא לעשר דקות.

בינתיים לקצוץ את הבצל ולטגנו קלות, לערבב עם הרסק, הטונה והתבלינים היטב.

להוציא את הבצק מהמקפיא ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות לעשר דקות.

להוציא מהתנור ולמרוח את המלית ולהכניס לתנור לעוד 15 דקות