אוכל
צילום׃ אסף רונן

קוסקוס עם עשבי תיבול וברבוניות

מנה שמתקתקים בפחות מחצי שעה, יפה כמו קישוט ומושלמת לאירוח.

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 02/01/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם קוסקוס מהיר הכנה

100 גרם שקדים קצוצים (מקלונים או צ'יפים) ואגוזי מלך קלויים

2 כפות נענע קצוצה

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

2 כפות כוסברה קצוצה

500 גרם ברבוניות קפואות (כדאי להפשיר במקרר לילה לפני)

5 כפות קמח

מלח ופלפל שחור

שמן לטיגון

2 לימוני ליים

אופן ההכנה:

עלות: 58 שקלים

1 מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן.

2 מוסיפים לקוסקוס את השקדים והאגוזים, עשבי התיבול, מלח ופלפל ומערבבים.

3 מיבשים היטב את הברבוניות ומצפים אותן בקמח (מתובל במעט מלח).

4 מטגנים את הברבוניות במחבת כ-3 דקות מכל צד (במידה ומצאתם פילטים של ברבוניות אז 2 דקות מכל צד).

5 מניחים את הדגים על הקוסקוס ומפזרים מיץ ליים מעל.