צילום׃ אסף רונן
קוסקוס עם עשבי תיבול וברבוניות
מנה שמתקתקים בפחות מחצי שעה, יפה כמו קישוט ומושלמת לאירוח.
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 02/01/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
500 גרם קוסקוס מהיר הכנה
100 גרם שקדים קצוצים (מקלונים או צ'יפים) ואגוזי מלך קלויים
2 כפות נענע קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות כוסברה קצוצה
500 גרם ברבוניות קפואות (כדאי להפשיר במקרר לילה לפני)
5 כפות קמח
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון
2 לימוני ליים
אופן ההכנה:
עלות: 58 שקלים
1 מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן.
2 מוסיפים לקוסקוס את השקדים והאגוזים, עשבי התיבול, מלח ופלפל ומערבבים.
3 מיבשים היטב את הברבוניות ומצפים אותן בקמח (מתובל במעט מלח).
4 מטגנים את הברבוניות במחבת כ-3 דקות מכל צד (במידה ומצאתם פילטים של ברבוניות אז 2 דקות מכל צד).
5 מניחים את הדגים על הקוסקוס ומפזרים מיץ ליים מעל.