תמונת AVI׃ מאסטר שף
דג ביתי בתיבול שום ופטרוזיליה
מנה ביתית של חתיכות דג אפויות עם המון עשבי תיבול וניחוחות של שום ולימון
מוריה קעטבי | מאסטר שף
| פורסם 10/11/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
דג
פטרוזילה
כוסברה
10 שיני שום
מלח
פלפל גרוס
שמן זית
גרידת לימון
מיץ לימון
לרוטב
שיני שום
מיץ לימון
פטרוזיליה
שמן זית
כוסברה
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מחלקים את הדג לכמה חלקים.
3 קוצצים את עשבי התיבול והשום ומערבבים יחד עם שמן הזית, גרידת הלימון, מיץ הלימון, מלח ופלפל.
4 מורחים את התערובת על הדגים ומכניסים לתנור למשך 20 דקות.
5 שמים בבלנדר ידני את כל מרכיבי הרוטב, טוחנים ושמים בתחתית הצלחת.
6 מוציאים את הדג מהתנור ומניחים על הרוטב.