קינוח למינגטון
כשמגיעים אורחים שרוצים להרשים ובבית יש רק עוגת ספוג פשוטה, משתמשים בטיפ של האוסטרלים: חותכים את העוגה לקוביות, יוצרים כריכונים ומצפים בשוקולד וקוקוס. האמת, אנחנו כל כך אהבנו את זה שהכנו עוגה במיוחד
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לעוגה:
4 ביצים
1 כוס סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל
חצי כוס שמן או חמאה
1 כוס קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס חלב או מיץ תפוזים
למילוי:
ריבת תותים
לציפוי:
רבע כוס שמנת מתוקה
חפיסה (100 גרם) שוקולד חלב
1 כוס קוקוס טחון
אופן ההכנה:
1 מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-160 מעלות, תוכנית טורבו.
2 מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר.
3 מוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי הסדר ומערבבים.
4 מעבירים את הבלילה לתבנית מלבנית 24*30 ס"מ מרופדת בנייר אפייה ואופים 35 דקות.
5 מוציאים, מצננים לחלוטין וחותכים לריבועים שווים בגודלם.
6 מורחים מחצית מהריבועים בריבה ומכסים במחצית השנייה.
7 מכינים ציפוי: ממסים במיקרו את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה. מעבירים את הקוקוס לקערה נפרדת.
8 טובלים כל סנדוויץ' עוגה בשוקולד ומעבירים לקערת הקוקוס, לציפוי מכל הכיוונים. מגישים ונהנים מהחיים.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!