אוכל
יח``צ׃ יניב סופר, יחסי ציבור

סורבה קוקוס ברוטב פירות יער קר

מתכון קליל, מרענן ואלגנטי לימי הקיץ

יניב לוזון | מרכז האירועים "קסיופיאה" | פורסם 29/07/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לגלידת הסורבה קוקוס:

חצי ליטר יוגורט 4% שומן
3 כפות דבש
4 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
שבבי קוקוס

לרוטב פירות היער:

100 גרם דובדבנים ללא גרעינים
100 גרם פטל טרי
2 כוסות מים
מיץ לימונים טרי מ-2 לימונים

אופן ההכנה:

1 הכנת הסורבה: מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים. 2. לאחר שהתערובת הופכת אחידה, מכניסים הכל למכונת גלידה ביתית ומפעילים עד שהסורבה מוכן.למי שאין מכונה, ניתן להקפיא את התערובת, להוציא כל שעה ומקציפים עד שהסורבה מוכן. 3. הכנת פירות היער: מרתיחים את כל החומרים על להבה גבוהה למשך דקה ומצננים את המרק. 4. להגשה: מניחים את מרק הפירות יער בתחתית הצלחת ומעל כדור סורבה קוקוס. ניתן לקשט בעלה נענע.