אוכל

טראפלס שוקולד חלב וברס

כדורי השוקולד המפורסמים בציפוי ברס

לירן גרודה | פטיסרי נפוליאון | פורסם 23/12/09 
  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם שמנת מתוקה
550 גרם שוקולד מריר
20 גרם גלוקוזה (לא חובה)
2 כפות חמאה קרה
1 כפית מלח ים (שטוחה)

אופן ההכנה:

1 מרתיחים את השמנת והגלוקוזה ושופכים על השוקולד. 2. מוסיפים חמאה ומערבבים עד להמסתם 3. מעבירים למקרר לכמה שעות ואז לכדרר כדורים ולגלגל בברס.