טראפלס שוקולד חלב וברס
כדורי השוקולד המפורסמים בציפוי ברס
לירן גרודה | פטיסרי נפוליאון
| פורסם 23/12/09
- זמן עבודהיותר משלוש שעות
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
500 גרם שמנת מתוקה
550 גרם שוקולד מריר
20 גרם גלוקוזה (לא חובה)
2 כפות חמאה קרה
1 כפית מלח ים (שטוחה)
אופן ההכנה:
1 מרתיחים את השמנת והגלוקוזה ושופכים על השוקולד. 2. מוסיפים חמאה ומערבבים עד להמסתם 3. מעבירים למקרר לכמה שעות ואז לכדרר כדורים ולגלגל בברס.