אוכל
צילום׃ יח"צ

טירמיסו

עוגת גבינה איטלקית

ארי סינג | מסעדת טאבולה | פורסם 13/10/08 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

200 מ"ל שמנת מתוקה
5 כפות סוכר
4 חלמונים
500 גר' גבינת מסקרפונה
בישקוטים
4 כפות אספרסו חזק
4 כפות אמרטו
אבקת קקאו

אופן ההכנה:

1 מקציפים את השמנת עם כף סוכר ומניחים בצד. 2. מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את החלמונים ואת שאר הסוכר עד שהתערובת נהיית סמיכה ובהירה. 3. מורידים את המהירות של המיקסר ומוסיפים את המסקרפונה. כף בכל פעם. 4. מקפלים לתערובת את השמנת המוקצפת. 5. מסדרים בתבנית את הבישקוטים ומטפטפים עליהם את האספרסו והאמרטו (מבלי להציף את הבישקוטים). 6. שמים שכבה של תערובת הגבינה מעל הבישקוטים וחוזרים שוב על הפעולה. 7. מקשטים עם אבקת קקאו. משאירים במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.