אוכל

קרפ במילוי ערמונים ושוקולד

הקינוח הצרפתי במילוי מפנק

חיים כהן | מועדון ארוחת הערב | פורסם 12/03/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.9 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקרפים

1 כוס חלב
50 גרם חמאה
100 גרם (3/4 כוס) קמח
40 גרם (2 כפות גדושות) סוכר
מעט מלח
1 ביצה + 1 חלמון
מעט חמאה לשימון המחבת

למלית

ערמונים קלויים, מצוננים וקצוצים
300 גרם שוקולד מריר
2 מכלים שמנת מתוקה
מקל וניל

אופן ההכנה:

1 ממיסים את השוקולד ומערבבים יחד עם הערמונים. 2. חותכים מקל וניל ומגרדים את זרעי הווניל לתוך השמנת המתוקה. 3. מקציפים את השמנת ומקפלים לתוך תערובת הערמונים. משאירים קצת קצפת להגשה. 4. מערבבים את חומרי הקרפים ומטגנים במחבת. 5. ממלאים את הקרפים במלית הערמונים, ומגישים עם כף קצפת בצד.