אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

קרטיב לימונענע

יש דרך אחת שאנחנו מסכימים לצנן את עצמנו בסוף השבוע הלוהט הזה והיא עם קרטיב קפוא, קצת חמוץ וקצת מתוק. ואם יש לנו ליים בסביבה, אז זו בכלל חגיגה כפולה. ממליצים לכם להכפיל כמויות מראש

| תמרה ארטיק | פורסם 24/07/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 81 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1/2 כוס מיץ לימון סחוט

2/3 כוס מי סוכר (ראו פירוט בגוף המתכון)

1 כוס מים

חופן עלי נענע

אופן ההכנה:

1 טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר חזק למרקם חלק, מחלקים את הבלילה לתבניות ארטיקים ומקפיאים.

2 לגיוון: ניתן להחליף את מיץ הלימון במיץ ליים.

* מי סוכר מכינים על ידי הרתחת 1 כוס מים ו-1 כוס סוכר. מערבבים עד שהסוכר נמס ומצננים. מומלץ להכין כמות עודפת ולשמור במקרר לפעמים הבאות.

המתכון באדיבות תמרה מיצים את תמרה ארטיק - ארטיקים טבעיים בעבודת יד.

 

>> האם תצליחו לזהות את הבמבה המקורית?
>> קנית ולא היה לך טעים? תחזור ותקבל אחר