אוכל
צילום׃ mako אוכל

עוגיות פיצוחים מושלגות

הן נימוחות טעימות וקלות הכנה

yafchuk | מתכוני גולשים | פורסם 23/12/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גר' פיצוחים (פיסטוק, אגוזי מלך, שקדים)

280 גר' קמח

200 גר' חמאה

200 גר' סוכר

1 כף תמצית וניל

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

מעבירים את הפיצוחים למעבד מזון וטוחנים לא דק מדי

מוסיפים סוכר וקמח ומערבבים מעט.

מוסיפים חמאה ותמצית וניל ומעבדים עוד כדקה כשנוצרים פירורים. מוסיפים מים וממשיכים לעבד עד לאיחוד החומרים לכדור בצק.

יוצרים כדורים בגודל בינוני מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות.

מצננים ומעבירים לצלוחית עם אבקת סוכר וטובלים את העוגיות.