אוכל

עוף בגריל

עם פול ירוק ולבבות ארטישוק

ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני | פורסם 15/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי עוף בגריל חתוך לפיסות של כ-3 ס"מ
3 שיני שום מעוכות
1 כף עלי אורגנו
1 פלפל אדום חריף, פרוס
1 בצל אדום חתוך לקוביות
2 כפיות ג'ינג'ר קצוץ
כוס וחצי פול קפוא
6 לבבות ארטישוק קפואים, חתוכים לחצי
רבע כוס מיץ לימון
קליפה מגורדת מלימון אחד
רבע כוס מים
מלח, פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס כוסברה טרייה

אופן ההכנה:

שמים את השמן בסיר רחב, כשהוא חם מכניסים פנימה את השום, הבצל, האורגנו, הפלפל והג'ינג'ר ומטגנים תוך עירבוב כדקה. מוסיפים את לבבות הארטישוק ומטגנים עד שהם מעט משחימים. מוסיפים את הפול לטיגון קצר. כעת מוסיפים את העוף, המלח והפלפל, מערבבים מטגנים תוך כדי ערבוב כשתי דקות. מוסיפים את מיץ וקליפת הלימון, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד שתי דקות. מכבים את האש, מערבבים פנימה את הכוסברה. מגישים עם אורז לבן.