אוכל
צילום׃ none

כנפי עוף בבירה ודבש

מאוד קל ופשוט להכנה, אך אי אפשר להפסיק לאכול אותן!!!

marinael | מתכוני גולשים | פורסם 27/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.3 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

20 כנפי עוף טריות

330 מ"ל בזלת אייל ענברי

2 כפות דבש

פלפל שחור

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים יחד ומשרים את הכנפיים ל4 שעות לפני הצלייה.

מניחים את הכנפיים בתוך מגש אלומיניום.

בינתיים מצמצמים במחבת את המרינדה עד לסמיכות של הרוטב.

מברישים את הכנפיים לאורך כל הצלייה.