יח``צ׃ יחסי ציבור
גלילות פרגית עוף ממולאות תרד ובטטה
מתכון יצירתי של השף איל פינקלשטיין
איל פינקלשטיין | קייטרינג como
| פורסם 06/04/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
4 סטייק פרגית
חופן תרד נקי
חצי בטטה פרוסה לצ'יפס
מלח
פלפל שחור גרוס
4 כפות צ'ילי מתוק
אופן ההכנה:
מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות. 1. מאדים את התרד במעט שמן זית כ 5 דקות. 2. את הבטטה מבשלים בתנור מתובלת במעט שמן זית מלח ופלפל ב-180 מעלות ל15 דקות. 3. את המילוי של התרד המאודה והבטטה מניחים במרכז הסטייק . מגלגלים ומהדקים את הפרגית לצורת רול הדוק ומניחים על משטח האפייה. 4. מתבלים ומזלפים מהצ'ילי המתוק. אופים בתנור ב-180 מעלות ל-20 דקות. 5. חותכים את הרול לפרוסות דקות ומגישים.