אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

גלילות פרגית עוף ממולאות תרד ובטטה

מתכון יצירתי של השף איל פינקלשטיין

איל פינקלשטיין | קייטרינג como | פורסם 06/04/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.3 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 סטייק פרגית
חופן תרד נקי
חצי בטטה פרוסה לצ'יפס
מלח
פלפל שחור גרוס
4 כפות צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:

מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות. 1. מאדים את התרד במעט שמן זית כ 5 דקות. 2. את הבטטה מבשלים בתנור מתובלת במעט שמן זית מלח ופלפל ב-180 מעלות ל15 דקות. 3. את המילוי של התרד המאודה והבטטה מניחים במרכז הסטייק . מגלגלים ומהדקים את הפרגית לצורת רול הדוק ומניחים על משטח האפייה. 4. מתבלים ומזלפים מהצ'ילי המתוק. אופים בתנור ב-180 מעלות ל-20 דקות. 5. חותכים את הרול לפרוסות דקות ומגישים.