אוכל
צילום׃ משק 8, יחסי ציבור

פרגית בעגבניות מיובשות ולימון

קדירה מרשימה אך מהירה יחסית עם להכנה עם המון טעמים

גל פיינגולד | יאמי | פורסם 12/12/13 
  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

קילו פרגיות, נקיות וחתוכות לריבועים

250 גרם עגבניות מיובשות, חתוכות לרבעים

3 כפות דבש

כוס רוטב סויה

1 לימון

כף גדושה קינמון

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את הפרגית עם העגבניות, הדבש והסויה. מעסים היטב את הבשר ומניחים במקרר לחצי שעה. פורסים דק את הלימון, מוסיפים אותו ואת הקינמון לקערה ומערבבים היטב.

2 מעבירים את תכולת הקערה לסיר, מוסיפים כוס וחצי מים ומביאים לרתיחה.

3 מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-45 דקות. מערבבים בכל כמה דקות. אם רואים שהמים מתאדים מוסיפים עוד מעט מים, כדי שהתבשיל לא יישרף.

* מגישים עם אורז.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!