צילום׃ none
חזה עוף טחון ושעועית
מנה מנצחת! 4 רכיבים עיקריים. בריאה, מזינה, משביעה וטעימה !! הכנה קלה, כולם יוכלו להנות (:
NaamaS | מתכוני גולשים
| פורסם 22/08/15
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
3 פרוסות של חזה עוף
בערך 300 גרם. - בצל סגול גדול
1/3 כוס גבעול סלרי
פחית שעועית ברוטב עגבניות
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה/חריפה
שמן זית
אופן ההכנה:
1 ראשית, יש לקצוץ את הבצל ולחתוך את גבעולי הסלרי.
יש לטחון את החזה עוף ולהוסיף אליו מעט שמן זית, מלח ופלפל.
2 להוסיף למחבת רחבה שמן זית, בצל וסלרי.
לערבב מידי פעם כ3 דק.
3 נוסיף את החזה עוף ונערבב למשך 3 דק או עד שרוב החזה עוף מתחיל להלבין ולאחר מכן נוסיף את השעועית.
4 נוסיף את הפפריקה, מלח פלפל ונערבב בשנית .
5 נסגור את הסיר למשך כ15 שעה של אש נמוכה.
מידי פעם נעבור ליד הסיר ונערבב.
6 שלב אחרון חביב...
מומלץ להגיש את המנה על מצע אורז (גם פתיתים או פירה ילך סבבה ).
הגישו את המנה, תהנו ושיהיה לכם לבריאות !!