אוכל
צילום׃ none

חזה עוף טחון ושעועית

מנה מנצחת! 4 רכיבים עיקריים. בריאה, מזינה, משביעה וטעימה !! הכנה קלה, כולם יוכלו להנות (:

NaamaS | מתכוני גולשים | פורסם 22/08/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 73 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 פרוסות של חזה עוף

בערך 300 גרם. - בצל סגול גדול

1/3 כוס גבעול סלרי

פחית שעועית ברוטב עגבניות

מלח

פלפל

פפריקה מתוקה/חריפה

שמן זית

אופן ההכנה:

1 ראשית, יש לקצוץ את הבצל ולחתוך את גבעולי הסלרי.

יש לטחון את החזה עוף ולהוסיף אליו מעט שמן זית, מלח ופלפל.

2 להוסיף למחבת רחבה שמן זית, בצל וסלרי.

לערבב מידי פעם כ3 דק.

3 נוסיף את החזה עוף ונערבב למשך 3 דק או עד שרוב החזה עוף מתחיל להלבין ולאחר מכן נוסיף את השעועית.

4 נוסיף את הפפריקה, מלח פלפל ונערבב בשנית .

5 נסגור את הסיר למשך כ15 שעה של אש נמוכה.

מידי פעם נעבור ליד הסיר ונערבב.

6 שלב אחרון חביב...

מומלץ להגיש את המנה על מצע אורז (גם פתיתים או פירה ילך סבבה ).

הגישו את המנה, תהנו ושיהיה לכם לבריאות !!