צילום׃ Ian O'Leary, GettyImages IL
עוגיות פניני ולרונה ופקאן
טבולות בשוקולד מריר מטומפר
דורון פישל | "השוקולד שלי" בעריכת אלינוער רבין, עמותת "ילדים שלנו"
| פורסם 12/08/09
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (35 מנות):
150 גרם אגוזי פקאן קלויים וקצוצים
200 גרם קמח
25 גרם קורנפלור
120 גרם אבקת סוכר
250 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
90 גרם פניני ולרונה (לא קראנץ)
10 גרם פולי קקאו גרוס
לטבילה:
200 גרם שוקולד מריר קראיב מטומפר
אופן ההכנה:
1 בקערת המיקסר מערבבים את האגוזים עם הקמח, הקורנפלור ואבקת הסוכר עד שהתערובת אחידה. מוסיפים את החמאה ומערבלים עד שהמסה חלקה. מוסיפים את הפנינים ופולי הקקאו. מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר עגול. 2. על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה מזלפים עוגיות בגודל הרצוי, תוך שמירה על מרחק בין העוגיות. אופים כ-30 דקות ב-180 מעלות, עד שהעוגיות בגוון חום בהיר. מצננים וטובלים חצי מכל עוגייה בשוקולד המטומפר.