אוכל
צילום׃ Tanya Zouev, GettyImages IL

עוגת טופו מוס לימון

קינוח קליל וטבעוני

| בודהה בורגר | פורסם 07/04/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.7 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק

2 כוסות קוואקר דק
3 כפות שמן
3 כפות סוכר
1/4-1/3 כוס מים

למילוי

1 קילוגרם טופו משי או טופו רך
כוס סוכר לבן
1/3 כוס שמן
1/3 כוס מיץ לימון
קליפה מגוררת מ- 3 לימונים
3 כפות עמילן תפוחי אדמה או קורנפלור

אופן ההכנה:

מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות 1. חותכים את הטופו למשטחים בעובי של סנטימטר ומייבשים בין שתי מגבות, כשמשהו כבד מונח מלמעלה, כדי לנקז את הנוזלים. 2. טוחנים את הקוואקר במעבד מזון, מוסיפים את שאר מרכיבי הבצק ומעבדים לבצק רטוב במידה. 3. מהדקים את הבצק לתבנית פאי משומנת ואופים 15-10 דקות ב-180 מעלות. 4. מעבדים במעבד מזון את הטופו, הלימון והסוכר, עד שהתערובת חלקה וקרמית, ללא גושים. 5. מוסיפים את השמן שמן ומעבדים. מוסיפים את העמילן ומעבדים. 6. יוצקים את תערובת הטופו על הבצק המוכן ואופים 40-30 דקות ב-180 מעלות. מצננים לפני ההגשה.