צילום׃ דניאל לילה, מיקי שמו - המיטב, הוצאת על השולחן
בראוניז אגוזים ושוקולד לבן
בראוניז אווריריים יותר מהגרסה הקלאסית
מיקי שמו | מיקי שמו - המיטב, הוצאת על השולחן
| פורסם 08/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
400 גרם חמאה רכה
2 כוסות סוכר (400 גרם)
3 ביצים גדולות (מספר 1)
1 כפית תמצית וניל
½1 כוסות קמח (210 גרם)
2 כוסות אגוזי מלך קלויים ושבורים גס
50 גרם שוקולד צ’יפס מריר
100 גרם שוקולד לבן חתוך לקוביות בגודל 1 ס”מ
1/2 שקית אבקת אפייה (5 גרם)
קורט מלח
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. מקציפים חמאה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה כ-10 דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את הביצים אחת-אחת עד שנבלעות בתערובת. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את שאר החומרים. מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. 3. יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת בשוליים. 4. אופים כ-25 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. 5. מצננים היטב, חותכים לקוביות ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.