מאפינס אווריריים ורכים כמו ענן
מכינים את הבלילה בשתי דקות, ואופים רבע שעה: מתכון הכי קל בעולם למאפינס סופר רכים ואווריריים כמו עננים. אתם עוד כאן או שכבר התחלתם לשמן תבנית שקעים?
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 14/01/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-12 מאפינס:
חצי כוס שמן (100 גרם)
כוס חלב (120 מ"ל)
3 ביצים
כוס גבינת גאודה/צ'דר מגוררת (100 גרם)
חצי כוס גבינת פרמזן (50 גרם)
2 כוסות קמח (280 גרם)
שקית אבקת אפייה (10 גרם)
חצי כף מלח (9 גרם)
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מניחים את כל המצרכים (לפי הסדר) במעבד מזון ומעבדים מעט לקבלת בלילה אחידה.
3 משמנים תבנית שקעים ויוצקים את הבלילה לשקעים (כמעט עד הסוף). אופים כ-15 דקות
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
בהצלחה!