אוכל
  1. שוואיה של מרחביה 7 (צילום: יעל בונפיס, יחסי ציבור)

    הצלי הזה אחד התבשילים היותר קלים ומשתלמים

    אם אתם חכמים, תעמידו את הסיר הזה עוד הבוקר

  2. קדירת בשר וכרובית (צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen)

    עוד רעיון לעיקרית לפסח: קדירת בשר וכרובית

    ההכנה קלי קלות. האתגר הוא להמתין שיהיה מוכן

  3. קדירת אסאדו בבצלים (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)

    תנו לבישול הארוך לסדר לכם עיקרית שלא תישכח

    רואים את הקדירה הזאת? היא תסדר לכם ארוחה פגז

  4. בריסקט (צילום: אור גץ)

    בריסקט בתנור: הנתח הכי משתלם שאתם לא מכירים

    בישול ארוך, טעם עמוק ויש לנו גם מתכון מהמם

  5. נזיד שעועית ותרד (צילום: אורי וחנה סרור, ספר הקוסקוס הגדול, הוצאת כנרת)

    מתכון למלך התבשילים הבלתי מעורער: בקיילה

    אפשר בשרי ואפשר צמחוני. מושלם ב-2 הגרסאות

  6. מרק חרירה בסיר לחץ (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)

    מרק חרירה שיעשה לכם את השבת

    משתמשים בסיר לחץ, ומשתחררים מחובת ההשריה

  7. צ'ולנט על השולחן (צילום: דניאל לילה, על השולחן)

    קצת מאשכנז קצת ממרוקו: חמין מושלם שיש בו הכל

    עומר מילר עשה קיבוץ גלויות וזה יצא מעולה

  8. פילה מדומה: המתכון הכי טוב שלי (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    מוכנים? זה ה-מתכון לצלי של פילה מדומה

    תנו לו את הזמן שלו והוא יחזיר לכם ים של אהבה

  9. תבשיל בשר ראש ודלעת (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)

    שנהיה לראש? בואו נתחיל עם התבשיל הזה

    תבשיל בשר ראש ודלעת ערמונים חגיגי

  10. ממולאים של רפי כהן - כרוב (צילום: דן פרץ, ממולאים, הוצאת כתר)

    כשמכינים כרוב ממולא של שף - מרגישים את ההבדל

    עלי כרוב בלדי ממולאים באורז בסמטי ובשר עגל

  11. עוף בקרמל שום ודבש (צילום: שניר (סופגי) גואטה, יחסי ציבור)

    המנה המיתולוגית של רות סירקיס, בגלגול מעודכן

    בבית של עומר מילר מתים על העוף הזה

  12. עיקרית מנצחת. צלי עם ארטישוק ירושלמי (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)

    עיקרית מנצחת: סיר של צלי בקר ובטטה קסבייה

    מעט עבודה, הרבה זמן בתנור ותוצאה מושלמת

  13. תבשיל בשר עם חצילים ועגבניות (צילום: אסף מזרחי,

    תבשיל בשר עם חצילים ועגבניות

    תבשיל בשר עם חצילים ועגבניות

  14. חמין (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)

    אין מה להתלבט, זה החמין שאתם רוצים להכין

    בזכות הבשר הנכון, התוספות ותועפות השום והבצל

  15. ג'חנון ביתי (צילום: בני גם זו לטובה, סיפורים מהמטבח)

    טיפ היסטרי לג'חנון בכלום עבודה

    והטעם? כמו אצל סבתות תימניות מקצועיות

  16. חמין מקרוני (צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל)

    זאת כנראה הזדמנות אחרונה לחמין העונה, אז הנה

    בלי בשר ובלי קטניות, ועדיין עשיר וטעים פצצות

  17. טבית - פאני דוד (צילום: פאני דוד, mako אוכל)

    המתכון שלנו להיום הוא החמין העיראקי המהולל

    המתכון הזה לטבית ממש עושה לנו עיניים

1