נתחיל בזה שההמלצה של משרד הבריאות, וגם של הרבה רופאים, היא לצרוך חלב בשל ריבוי הסידן שבו - אז תרגישו חופשי לטחון מאכלי שבועות לרוב. אבל מה לעשות שלפי נתון לא מדעי, כמעט כל ילד עשירי בישראל רגיש לחלב פרה, ושכבוגרים אנחנו מגיבים אליו אפילו עוד פחות טוב? אז יש את הסויה - שהיא התחליף האולטימטיבי לחלב - ולמזלנו יש גם את פיליס גלזר, שתלמד אותנו איך מכינים ממנו עוגת טופו לחג.
עוגת גבינה מטופו? יש דבר כזה
הפרסומות לחלב ומוצריו כבר רצות בכל מקום, אך עדיין קיים ויכוח על הערך הבריאותי שלו, והרבה מאוד אנשים שרגישים לו נאלצים לחפש תחליפים. בדקנו איך אפשר לחגוג שבועות בלי חלב
כרמל לוצאטי
|
חדשות סוף השבוע, חדשות 2 |
פורסם 11:47 16.05.10