סטייק כרוב
התחלתם עם המנה הזאת - אתם יכולים להמשיך את הארוחה בפיתה עם גבינה צהובה, הכל טוב. הרושם כבר נעשה! מדובר בוורסיה של כרוב צלוי, שבה לוקחים חלק גם שום ועשבי תיבול, וכמובן שמן זית. ההגשה היא עם עגבנייה מגוררת וטחינה, מה שיוצר מנה חתיכית בווייב של מסעדה, שאתם בצניעותכם בקושי הקדשתם לה 10 דקות.
פאייה עוף וצ'וריסו
כן, זאת פאייה ואין בה פירות ים, ואתם יודעים מה? היא לא פחות טעימה מכל פאייה אחרת. יש בה עוף ויש בה נקניקיות צ'וריסוס, ויש בה זעפרן, שבלעדיו פאייה באמת אינה פאייה, וכמובן אורז וירקות. הכל מתבשל בתוך ציר עוף, ויוצא עסיסי וכיפי ומשביע וטעים טעים.
פוטטוס מושלמים
מתכון של רון יוחננוב שלא נס לחו, לתוספת תפוחי אדמה שתמיד מתקבלת בשמחה ותמיד, אבל תמיד, נגמרת ראשונה. ממה שאנחנו שמענו, ההפרש בין הפעם הראשונה שמכינים את המתכון הזה לפעם השנייה הוא לכל היותר שבוע, והרבה פעמים הרבה הרבה פחות.
סלט חסות ועגבניות חרוך
אנחנו מתים על הסלט הזה, של רותם ליברזון, כי אין עוד הרבה מנות שבמחי שני ירקות ורוטב (רוטב מעולה! שמרו אותו גם לסלטים אחרים) מצליחות לתפוס את כתר המנה המעניינת של השולחן. ככה זה כשחצי מהירקות (חצי מהחסה וחצי מהעגבניות) משאירים טריים וחצי חורכים במחבת (או פלנצ'ה) עם שמן זית. תודו שזה קטע.
>> למתכון: סלט חסות ועגבניות חרוך
עוגת שיש כוסמין
עוגה שמוכיחה שקמח כוסמין מלא לגמרי יכול להיחשב חבר, גם אצל מי שלא מקפידים על תזונה בריאה במיוחד בימים כתיקונם. במקור עם חמאה אבל עובדת מעולה גם עם שמן.
בתיאבון!