פסטה בולונז
המתכון הזה של אהרוני לפסטה בולונז (או בשם הרציני של הרוטב - ראגו) מלווה את גולשי mako כבר 16 שנה (!), והם עדיין נוהרים אליו בהמוניהם ו(כמעט) תמיד חוזרים מרוצים. אהרוני מכין אותו עם פסטה פנה, אנחנו מרשים לכם להחליף באיזו פסטה שאתם אוהבים, ואפילו ספגטי הולך אצלנו. ככה אנחנו, קלים. מבחינת מרכיבים יש כאן הרבה מאוד בשר (750 גרם), קצת יין, ציר עוף (אם אין - תחליפו במים) ועגבניות, ועוד מרכיבים בסיסיים שבלעדיהם בולונז אינו בולונז.
עוף עם ירקות בסיר אחד
יותר ממה שמדובר במתכון, מדובר בשיטה - הפיצוח של אהרוני להכנת ארוחות בסיר אחד. כך שגם אם הירקות במתכון הספציפי הזה (היי לפת!) הם פחות כוס התה שלכם, אתם יכולים לקחת אותו ולהפוך אותו לשלכם, בלי כל בעיה. מעדיפים תפוחי אדמה? הולך. אנחנו מתכוונים לנסות את זה עם דלעת ערמונים.
קנלוני עם תרד וגבינות
הארוחה השלישית שלנו היא לא תבשיל אלא מאפה, והיא חלבית לגמרי: מדובר במנת פסטה שהיא מעין פשטידה, שמורכבת מצינורות ממולאים בתערובת ריקוטה, פרמזן ותרד, עם חיזוק של רוטב בשמל עשיר. את הבשמל יוצקים בסוף, אחרי שכל הקנלוני מסודרים בתבנית, והוא מכסה אותם כמו השמיכה הכי נעימה ומפנקת בעולם. דיאטטי? ובכן, פחות.
בשורות טובות!