הסירים כבר על האש, הסינרים מגוהצים ומוכנים לשימוש, והמטבח כולו ערוך ומוכן לקראת פרק הבכורה של מאסטר שף VIP. רגע לפני שכל הקסם הזה קורה קים בוסי פגשה את הטאלנטים ב"ננה בר" בתל- אביב, ושאלה אותם מה הם חושבים על החוויה: "אף אחד לא אוהב לקבל ביקורת", מספר שי אביבי על השופטים, "אבל בסופו של דבר זה מה שמניע את התכנית והיה ממש כיף".

אביבי הוא לא היחיד שיצא עם תחושות מאוד חיוביות: "למדתי הרבה והיה פשוט אדיר. בגלל שכל יום צילום הוא ממש ארוך נהיינו ממש חבר'ה", מספר נוסבאום, "אני רק מקווה שמה שצריך להיות מצחיק יהיה מצחיק, ומה שצריך להיות טעים יהיה טעים ולא להיפך".

עוד במאסטר שף VIP:

אתי לוי דווקא זוכרת רגעים קצת יותר קשים: "אני מאוד אוהבת לבשל אבל ברגע שמגבילים אותך בזמן ומפעילים טיימר אז הלחץ עולה, זו הייתה בעיה אבל התמודדתי", היא מספרת. גם איה קרמרמן מודה שלקח לה זמן להסתגל לאופי של התכנית: "בהתחלה המצאתי, ניסיתי מה שהיה נראה לי".

אצל אחרים הבישול היה קצת יותר טבעי: "אהבתי לבשל מגיל קטן, ההתעסקות עם האוכל זה חלק מאהבת החיים", אומר נועם טור, וגם נורמן עיסא מחזיק בעמדה דומה: "אוכל זה לא רחוק ממה שאני עושה - צריך להיות אמן בשביל להתעסק באוכל". 

מאסטר שף (צילום: עודד קרני)
דורית ונוסבאום: חברים מהתכנית|צילום: עודד קרני

 

מאסטר שף (צילום: עודד קרני)
מאמא לנד: עדן ואיה|צילום: עודד קרני

מאסטר שף (צילום: עודד קרני)
נורמן ונועם: אחוות גברים|צילום: עודד קרני

 מאסטר שף VIP: יוצאים לדרך מחר (שלישי) ב-21:00