כאן הכל הולך לקרות: זה האולפן שבו ירכיבו השופטים את הנבחרת שממנה ייצא המאסטר שף הבא של ישראל.
50 איש עברו בהצלחה את האודישנים, ולאחר סינון של השופטים הגיעו 24 טבחים מצויינים לשלב האולפן של "מאסטר שף". אבל בנבחרת יש מקום רק ל-12.
הערב (21:00) ייכנסו השופטים לאולפן ביחד עם המתמודדים, שיבשלו, ויבשלו, ויבשלו, ומתוכם ייבחרו הטובים ביותר - אלה שיזכו לקבל סינר נבחרת.
רגע לפני שזה קורה, תמרה אהרוני מביאה לנו תמונות בלעדיות מהמטבח שיגיע הערב לסלון של כולנו. כאן יעמלו המתמודדים באינטנסיביות על המנות שהם מקווים שיעבירו אותם שלב בתחרות. אתם מרגישים את המתח באוויר?
אז מה בעצם מחפשים השופטים בנבחרת הזאת? ומה ייחד אותה מכל קודמותיה? הנה כמה מהנימוקים מאחורי המנות והמועמדים שהשופטים יעבירו לשלב הבא.
מיכל אנסקי: "אני רוצה איזשהו חיבור אינטימי עם האנשים האלה. שהאוכל שלהם יגיד לי משהו. שאוכל לומר שיש לי צלחת, יש לי מנה ואני מבינה את מערכת הבחירות במנה הזאת".
אייל שני: "אני מחפש ניצוץ טמון בבן אדם שאני יכול לקחת ולהבעיר אותו לאש גדולה".
יונתן רושפלד: "שמישהו יבוא, ויצליחו להבין איך עושים את האוכל שלו, את העומק את הסודות הקטנים שלו. שאנחנו נבין, וזה יעבור את המסך ויפרוץ החוצה".
חיים כהן: "אם אני אסכם את זה, כולנו רוצים בסוף לראות אנשים שירתקו אותנו, שירגשו אותנו, ושאפילו נלמד משהו מהם".
"מאסטר שף" - ראשון ושלישי, 21:00