חצי גמר מאסטר שף זה מעמד מחייב, וארבעת הפיינליסטים השקיעו במנות שיכולות להכניס אותם לגמר הגדול; מנות שמספרות מאיפה הם באו וגם לאן הם הולכים. דאגנו עבורכם למתכונים המלאים, אז הפשילו שרוולים - והתחילו בעבודה:
המנות של ג'קי:
ג'קי הכינה מנה של וקוס בתרד ורוטב עגבניות עם פסטה קרועה, והמשיכה עם מה של ביף וולינגטון, מנה אותה למדה משף גורדון רמזי.
>> למתכון המלא של ג'קי לפילה לוקוס בקרעי פסטה
>> למתכון המלא של ג'קי לביף וולינגטון של גורדון רמזי
המנות של פאולין:
פאולין פתחה עם מנה של ריזוטו עדין ברוטב עגבניות צהובות, והמשיכה עם מנה מקורית של טריו סרדינים, אותו מוצר - שלוש צורות הכנה.
>> למתכון המלא של פאולין לריזוטו בעגבניות צהובות
>> למתכון המלא של פאולין לטריו סרדינים
המנות של סלמה:
סלמה התחילה עם מנה מצרית של קושארי, בליווי צלעות טלה, ןהמשיכה עם מנה של פילה בקר ברוטב, עטוף בבצק עלים.
>> למתכון המלא של סלמה לקושארי וצלעות טלה
>> למתכון המלא של סלמה לפילה בקר עטוף בבצק עלים
המנות של תום:
תום התחיל עם מנה שעושה הרבה כבוד לעוף - עם רוטב חרדל ודבש וליווי פיסטוקים מעניין, והמשיך עם מנה סופר ישראלית של צלעות טלה בטחינה וטבולה.
>> למתכון המלא של תום לצלעות טלה בציפוי טחינה