חצי גמר מאסטר שף זה מעמד מחייב, וארבעת הפיינליסטים השקיעו במנות שיכולות להכניס אותם לגמר הגדול; מנות שמספרות מאיפה הם באו וגם לאן הם הולכים. דאגנו עבורכם למתכונים המלאים, אז הפשילו שרוולים - והתחילו בעבודה:

פילה לוקוס בקרעי פסטה (תמונת AVI: mako)
פילה לוקוס בקרעי פסטה|תמונת AVI: mako

המנות של ג'קי:

ג'קי הכינה מנה של וקוס בתרד ורוטב עגבניות עם פסטה קרועה, והמשיכה עם מה של ביף וולינגטון, מנה אותה למדה משף גורדון רמזי.

>> למתכון המלא של ג'קי לפילה לוקוס בקרעי פסטה

>> למתכון המלא של ג'קי לביף וולינגטון של גורדון רמזי

טריו סרדינים (תמונת AVI: mako)
טריו סרדינים |תמונת AVI: mako

המנות של פאולין:

פאולין פתחה עם מנה של ריזוטו עדין ברוטב עגבניות צהובות, והמשיכה עם מנה מקורית של טריו סרדינים, אותו מוצר - שלוש צורות הכנה.

>> למתכון המלא של פאולין לריזוטו בעגבניות צהובות

>> למתכון המלא של פאולין לטריו סרדינים

פילה בקר בבצק עלים (תמונת AVI: mako)
פילה בקר בבצק עלים |תמונת AVI: mako

 המנות של סלמה:

סלמה התחילה עם מנה מצרית של קושארי, בליווי צלעות טלה, ןהמשיכה עם מנה של פילה בקר ברוטב, עטוף בבצק עלים.

>> למתכון המלא של סלמה לקושארי וצלעות טלה

>> למתכון המלא של סלמה לפילה בקר עטוף בבצק עלים

עוף בחרדל ודבש ופסטוקים (תמונת AVI: mako)
עוף בחרדל ודבש ופסטוקים|תמונת AVI: mako

המנות של תום:

תום התחיל עם מנה שעושה הרבה כבוד לעוף - עם רוטב חרדל ודבש וליווי פיסטוקים מעניין, והמשיך עם מנה סופר ישראלית של צלעות טלה בטחינה וטבולה.

>> למתכון המלא של תום לצלעות טלה בציפוי טחינה

>> למתכון המלא של תום לעוף supreme

>> רוצים ללמוד לבשל כמו מאסטר שף? הצטרפו לסדנאות שלנו