לכל אחד מאיתנו יש את המקום הזה, שרק הוא מכיר, שבו הוא קונה את החמוצים המושלמים, העגבניות הכי יפות, המאפים הכי טריים או הגבינות הכי איכותיות. עכשיו הגיע הזמן לחלוק את הסוד עם כולם. אז אם יש לכם - ואנחנו יודעים שיש - המלצות על חנויות אוכל שוות ביותר, אתם מוזמנים לשלוח אותן אלינו ואולי אפילו לזכות בפרס.

פעילות חנויות האוכל השוות
פעילות חנויות האוכל השוות

לכבוד סוף השבוע, ריכזנו עבורכם המלצות נבחרות, כדי שגם אתם תוכלו ליהנות:

מאפייה צרפתית במחירים ישראלים

אומרים שניסו, הבעלים של הבולונז'רי – פטיסרי בהרצליה, עבד וחי בצרפת, שם הוא למד את רזי המקצוע. אין לי מושג אם זה נכון, אבל מה שבטוח – במקום שלו אפשר למצוא מגוון עצום של מאפים ולחמים בסגנון צרפתי ובאיכות מעולה, המקום מפוצץ באנשים, במיוחד בשישי בבוקר, והמחירים – סבירים ביותר ביחס לרמת המוצרים, ובטח שבהשוואה לרשתות המאפים המובילות. אגב, במקום יש גם בית קפה קטן ונעים.  (ריטה)
ניסו, בן גוריון 33, הרצליה

פטיסרי - הרבה עוגות בקירור מעוטרות (צילום: istockphoto)
הביא מצרפת את סודות האפייה המקומיים|צילום: istockphoto

החנות שלא מקפחת אף עדה

החנות של מעדני אבי היא מוסד בנתניה, ואין אחד שלא מכיר את המעדנייה המפורסמת. בחנות יש אוכל ביתי עם ניחוח האוכל של אמא או סבתא ואף עדה לא מקופחת! יש מקום לכל סגנונות האוכל. אוכל פשוט, מוכן וטעים. לפעמים אני מספרת לאורחים שאני הכנתי את כל האוכל הטעים, או לפחות שאני ידעתי לבחור בעצמי... (הילי)
מעדני אבי, רח' אחד העם, נתניה

צנצנת פלפלים מוחמצים (צילום: istockphoto)
טעים? בחרתי בעצמי|צילום: istockphoto

מהיי – טק למאפייה

"לחם ועוגה" היא מאפייה גלילית מעולה שהוקמה על ידי בחור מופלא שעזב את תעשיית ההיי-טק והתמסר לעשיית לחמים מצוינים. המאפייה מייצרת לחמים מחומרים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים ובטעמים מופלאים שמזכירים לי את הילדות. הם גם מגישים ארוחות בוקר מעולות עם מתכונים של ממרחים שירשו מסבא שלהם, טעמים נפלאים ששווה לנסות. לא תתאכזבו! (שלמה)
לחם ועוגה, קיבוץ מורן

לחם בצל (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
ויתר על ההיי טק לטובת לחמים מצוינים|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

לחצו כאן ושלחו לנו את ההמלצות שלכם

מאסטר שף, ראשון ושלישי ב-21:00