לכל אחד מאיתנו יש את המקום הזה, שרק הוא מכיר, שבו הוא קונה את החמוצים המושלמים, העגבניות הכי יפות, המאפים הכי טריים או הגבינות הכי איכותיות. עכשיו הגיע הזמן לחלוק את הסוד עם כולם. אז אם יש לכם - ואנחנו יודעים שיש - המלצות על חנויות אוכל שוות ביותר, אתם מוזמנים לשלוח אותן אלינו ואולי אפילו לזכות בפרס.

פעילות חנויות האוכל השוות
פעילות חנויות האוכל השוות

ישר מהאגדות - בית הריבות

בבית קטנטן הנראה כלקוח מהאגדות ממתינות ריבות טעימות טעימות במאות טעמים מופלאים. שרה, הריבנית, מארחת על קומקום תה צמחים וטעימות ומסבירה בלבביות על פאר תוצרתה. (טל דורון)

בית הריבות, מושב קדמת צבי, רמת הגולן

ריבת תותים (צילום: חן שוקרון, mako אוכל)
ריבות כמו מהאגדות ברמת הגולן|צילום: חן שוקרון, mako אוכל

מלבי כמו שצריך

אני מכורה למלבי, ואין קינוח בעולם הזה שאני מעדיפה על פניו, רק שלצערי החיים בעיר דרדרו אותי בשנים האחרונות למלבי תעשייתי, של חברות כאלו ואחרות, מהסוג שנמכר בכל סופר ממוצע. מזל שגיליתי ברחוב לוינסקי, ממש בדרך שלי מתחנת האוטובוס הביתה, את "הפינה המתוקה". יש שם עוד מתוקים כמובן, אבל אני קונה אך ורק את המלבי. חלבי, טרי, עם התוספות המוכרות של מי ורדים, קוקוס ובטנים, שנמכר באריזות נוחות לקחת הביתה ויש לו טעם – בול כמו שמלבי צריך להיות. מושלם. והוא אפילו עולה פחות מאחיו החורג שעל המדף בסופר. (צ'רלי כהן)

הפינה המתוקה, לוינסקי 36, תל אביב

מלבי זעפרן, פיסטוקים, גרגירי רימון ורימונים (תמונת AVI: אהרוני מבשל לחברים)
במקום החיקוי העלוב של הסופר. מלבי אמיתי|תמונת AVI: אהרוני מבשל לחברים

הופכים לימון לחלב

מחלבת הנוקד היא העסק של משפחה מקסימה שידעה להפוך לימון ללימונדה - חקלאים שסבלו מגניבות בלתי פוסקות בדיר שלהם, החליטו לעשות הסבה לגבינות. הם מייצרים גבינות צאן איכותיות בטעמים מיוחדים, המבנה עצמו יפהפה והרקע - הנוף עוצר הנשימה שנשקף מהר גילון. (טל דורון)

מחלבת הנוקד, מצפה גילון, מועצה אזורית משגב

גבינה כחולה (צילום: Mark Weiss, GettyImages IL)
העסק המשפחתי הפך למחלבה עם נוף קסום. חוות הנוקד|צילום: Mark Weiss, GettyImages IL

לחצו כאן ושלחו לנו את ההמלצות שלכם

מאסטר שף, ראשון ושלישי ב-21:00