אוכל
תמונת AVI׃ mako

מעורב ירושלמי על מצע פיטריה

לא חייבים לנסוע לירושלים בשביל מעורב טוב, אפשר ומומלץ להישאר במטבח ולפנק את עצמכם במנה מנצחת

חני פירו | מאסטר שף | פורסם 01/08/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.8 21 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

2 פטריות פורטבלו גדולות

שמן זית

כף וחצי רוטב טריאקי

מלח ופלפל לפי הטעם

חצי בצל פרוס

שן שום קצוצה

100 גרם לבבות

100 גרם טחול

2 כפות אבקת מרק עוף

3 גבעולי בצל ירוק

חופן עירית קצוצה לקישוט

 

 

אופן ההכנה:

1 ממליחים ומפלפלים את הפטריות ומטגנים בשמן זית על אש נמוכה.

2 מערבבים בקערה את רוטב הטריאקי, שתי כפות שמן זית, מלח ופלפל ומוסיפים לפטריות במהלך הטיגון.

3 במחבת נפרדת מחממים שתי כפות שמן זית ומטגנים את הבצל הפרוס ושן השום הקצוצה. מוסיפים את בשר המעורב הירושלמי וממשיכים לטגן. לאחר מכן מוסיפים מרק עוף, מערבבים ומטגנים מספר דקות נוספות.

4 מניחים על הצלחת את הפטריות והבשר, מפזרים עירית קצוצה ומקשטים בבצל ירוק. בתיאבון.

סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (מנה אחת)

אנרגיה 641 קלוריות
חלבונים 58 גרם
פחמימות 27 גרם
שומנים 33 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית השישית של העונה החדשה