הטעם הביתי הכפרי, המוניטין רב השנים כיצרן הגדול ביותר במזרח התיכון והטכנולוגיה החדישה ביותר בתעשייה, עשו את טחינה "הנסיך" לבחירה הראשונה והמועדפת של טובי השפים בישראל
כתבה פרסומית | מאסטר שף | פורסם 11:56 07.09.11
היום,יותר מתמיד,יש טעם להיות בריא,ועוד איזה טעם! הטעם הנהדר של הטחינה הגולמית. כן,טחינה גולמית,לא סלט הטחינה של המסעדות ולא הסלט המוכן,אלא דווקא הטעם המקורי,הטעם הגולמי. אחרי הרבה שנים,שהטחינה הגולמית אכן שימשה רק את הצד החיוני להכנת סלטים – בסיס לסלט הטחינה,תוסף לסלט החומוס ועוד – מגיעה הגולמית למקום של כבוד בראש השולחן.
טרנד המזון הבריא בעולם המערבי ובישראל – גילה לסועד המודרני את הסגולות הבריאות המצוינות של הטחינה. "הנסיך" – יצרן הטחינה הגולמית הגדול בישראל – השכיל לשלב את המתכון המנצח שהוא:בריא-בריא וטעים-טעים. המתכון הזה כובש את שוחרי הבריאות בארץ ובעולם. בארצות הברית למשל,הביקוש לטחינה הגולמית של "הנסיך" כמעט ומשלש את עצמו,כל שנה,ברציפות. אז מה יש בטחינה הגולמית שעושה אותה כל כך בריאה,מזינה וטעימה?
הכל מתחיל בסגולות של החומר הטבעי - 100% גרעיני שומשום טהורים ומשובחים,שגדלים,בעיקר באדמות העשירות ותחת השמש החמה של אתיופיה ומדינות נוספות באפריקה. ומה זה נותן לנו? הטחינה הגולמית עשירה בסיבים תזונתיים חיוניים למערכת העיכול,היא עשירה בסידן הנחוץ לחיזוק העצמות,היא עשירה גם בברזל לחיזוק הגוף. ההרכב הבריא הזה עוזר לאזן את רמת הכולסטרול ואת רמת הסוכר בדם. ואיך כל זה קשור לספורט?
קשור ועוד איך: זהו מקור אנרגיה מצוין,מזין ומאוזן,לכל מי שעוסק בספורט באופן קבוע. תשאלו למשל כל רוכב אופניים מקצועי מה סוד האנרגיה שלו – הטחינה הגולמית,כמובן,ועל הדרך זה מסייע גם בחיזוק ובתיחזוק השרירים. הטחינה הגולמית של "הנסיך" מגיעה לצלחת הביתית בטעם גלילי משובח.הטעם הנעים ,הטעים והבריא הזה הוא תוצר של המפעל המשוכלל והגדול מסוגו בישראל. הייצור נעשה ללא מגע ידי אדם,ללא חומרים משמרים,ללא צבעי מאכל,ללא שומן טרנס וללא גלוטן. כל ה"ללא" האלה משאירים בטחינת "הנסיך" רק את כל הבריאות ואת כל הטעם!