איך יודעים שבנאדם הוא אוהב אוכל אמיתי, ולא סתם שמנמן שבמקרה מאובזר במתכונים טובים? זה פשוט – שואלים אותו מה הוא אוכל בבוקר. אם התשובה גורמת לכם לרצות לעזוב הכל ולרוץ למטבח, שלא לומר לירקן, כנראה מדובר באדם שהאוכל בנשמתו. אז איך נבחרי מאסטר שף פותחים את היום?

שקשוקה איטלקית (צילום: דן פרץ,  יחסי ציבור )
שקשוקה. איזה יופי של בחירה|צילום: דן פרץ, יחסי ציבור

סמדר וקנין: "צנימים מרוחים בחמאה נמסה ודבש עם כוס תה".

רן וסיליבר: "במהלך השבוע אספרסו בלבד, בשבת בבוקר אחרי הספורט: חביתת ירק גדולה או שקשוקה חריפה, עגבניות עם הרבה שמן זית, מלח ולימון, גבינות מכל הסוגים, וככל שאחוזי השומן יותר גבוהים כך ייטב, וכמובן לחמים מסוגים שונים והמון קפה קר".

אלקנה ביטון: "לפעמים קורנפלקס דלי-פקאן עם שוקו מוקה, לפעמים בננה רכה רכה, ואם אני בעבודה אלוהים ישמור שקשוקה עם מרגז או לביבות בטטה עם סלט עלי בייבי ענק. אה, וכמובן חביתות ירק ותוספות של טונה, חומוס, גבינות ומלא ברדק".

אדי מזרחי: "אני מתחיל את היום בקפוצ'ינו שאני מכין במכונה הביתית שלי, ולצד זה תמיד פרוסת עוגה בחושה שאשתי מכינה פעמיים בשבוע".

מוסא אבו סריס: "אוהב להתחיל את הבוקר בלבנה עם זעתר ושמן זית, עגבנייה ומלפפון בצד, ביצת עין וכוס מים".

ביצת עין (צילום: istockphoto)
ביצה עין. רק המים לא כל כך מסתדרים לנו|צילום: istockphoto

מוריה קעטבי: "אני לא יכולה להתחיל את הבוקר שלי בלי נס קפה. אם אין נס אין לי בוקר".

אינה קראבצקי: "כוס ענקית של נס קפה".

איך אתם פותחים את הבוקר? כמו מוריה או יותר בסגנון של מוסא? טקבקו לנו.

>> אם כבר קפה, תשתו אחד טוב
>> בואו להכיר את הנבחרת לעומק