עשרות אלפי אנשים הגיעו לאודישנים של התכנית "מאסטר שף" כדי להוכיח שהם הבשלנים הביתיים הטובים בישראל, אך לא הרבה מהם חולקים את אותו עץ משפחתי כמו האחים אהרונסון.

עמית אהרונסון, תל אביב שנולד בירושלים, הוא בשלן מהסוג התיאורטי. הוא מעיד על עצמו כ"תיאורטיקן של אוכל", ואפילו עסק לתקופה מסוימת כמבקר מסעדות. אחרי שהציג את עצמו ואת מקורות הבישול שלו הפתיע עמית את צוות השופטים באורח נוסף - אחיו הגדול איתי: "אחרי שחלקנו מיטה משותפת, מה זה בשבילנו לחלוק מטבח", סיפרו.

באודישן המשותף הראשון מסוגו הכין עמית שרימפס על מצע מסבחה של עדשים שחורות וטחינת יוגורט לעומת איתי, שבישל סקאלופ עם אספרגוס וריבת תפוזים. האם אלו המנות שיכניסו אחד מהם לנבחרת? צפו בהצצה ראשונה לעונה שתתחיל באוקטובר.

>> מה עושים אלף אנשים עם סירים בנמל תל אביב?

"מאסטר שף": אחרי החגים יוצאים לדרך