הערב ב"מאסטר שף" צפויה הדחה כפולה וגם משימה מאתגרת במיוחד: קרוקומבוש. הקינוח הצרפתי המסובך עומד להציב בפני המתמודדים רף גבוה מאוד, כאשר המטרה היא להגיע לשלבים המכריעים של התחרות.

רביבה אפל, מבעלי רשת "רביבה וסיליה", הגיע אל תכנית הבוקר כדי לספר עוד קצת על המנה המפוארת אותה הגישה למתמודדים: "אנטואן קארים, אבי הקונדיטוריה הצרפתית, המציא את זה בסוף המאה ה-17. הבסיס הוא פחזניות ממולאות בקרם וניל, מודבקות בקרמל ונבנות כמגדל סביב קונוס מתכת שאחר כך משחררים אותו", היא מגלה. "זה נראה בעצם כמו עוגת חתונה".

"זה מיועד לקהל גדול, כי אם אוכלים אחד ממשיכים אחר כך לעוד 20", מגלה רביבה. "זה לא קשה, אבל כדי להכין את זה צריך ללכת לפי המתכון וההוראות", היא אומרת. אך מיכל אנסקי חולקת עליה: "המתמודדים הגיעו להיפר ונטילציה כשניסו להכין את זה. הם בחיים לא שמעו או ראו פחזניות, וזה היה להם מאוד קשה. חלקם כמעט התעלפו", נזכרת השופטת.

אז מי יצליח לעמוד בלחץ, ומי יהיו השניים שלא יעברו את משימת הקרוקומבוש? הערב נקבל את כל התשובות.

מאסטר שף, חמישי ושבת בשעה 21:00

>> בואו להיות חברים שלנו בעמוד הפייסבוק הרשמי של מאסטר שף

>> כל התכניות של מאסטר שף לצפייה ישירה