הקונדיטורית קרין גורן עדיין מתרגשת כשהיא מדברת על חווית ההשתתפות ב"מאסטר שף ילדים", בתכנית בה שחזרו המתמודדים את מנת ה"מאפין קרמבו" שלה. עבור נבחרת מאסטר שף ילדים היתה זאת משימה לגיטימית לחלוטין, אבל קרין נדהמה מרמת המקצועיות וההבנה של השפים הצעירים. 

"זה מצב מלחיץ גם לגדולים"

ליואב לימור ודליה מזור היא מספרת שעד גיל 26 כלל לא נכנסה למטבח ולא ממש ידעה איך מדליקים את התנור. "בעלי מבשל מדהים", היא מודה, ומספרת שמאחר והוא השתלט על הכנת הארוחות החליטה לנסות לדאוג לקינוח. אחרי פאי תותים אחד ש"השתיקה יפה לו" קרין החליטה לקחת קורס - והתאהבה.

היום, 12 שנים מאוחר יותר, כל אופה מתחיל ומתקדם מכיר את המתכונים שלה, אבל קרין עדיין מתרגשת, ומופתעת מההתמודדות של הילדים עם הלחץ: "יש אנשי צוות ומצלמות ותאורה, זה מצב מלחיץ גם לגדולים", היא אומרת ומודה: "אני לא נרדמתי בלילה לפני שבאתי לפה. אני כל כך מתרגשת".

הערב ב-21:00, יתמודדו הילדים באולפן עם אתגר חדש: כל אחד מהם יגריל שני טעמים או שני חומרי גלם, איתם הוא יצטרך להכין את המנה שאולי תכניס אותו לשני המקומות שנותרו בחצי הגמר.

>> רוצים את המתכון של קרין? כל מתכוני התכנית במקום אחד