פסטה עם עגבניות ומוצרלה בסיר אחד
עם כמה שאנחנו אוהבים מתכוני פטנט, בחגים אנחנו כרוכים אחריהם אפילו יותר. מארחים לשבועות? את הפסטה הזו מכינים ב-20 דקות בסיר אחד, ואתם יודעים מה? אפילו את דקתיים העבודה על המתכון הזה אפשר לעשות מראש
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
1 חבילה (500 גרם) ספגטי
1 קופסה (150 גרם) מוצרלה בייבי
6 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות בגודל 1 ס"מ
חצי כוס צימוקי עגבניות או עגבניות מיובשות קצוצות גס
1 בצל סגול בינוני קצוץ דק
6-5 שיני שום, פרוסות דק
12 עלי בזיליקום
2 כפיות מלח
1 כפית סוכר
רבע כפית פלפל שחור גרוס
רבע-חצי כפית שבבי צ'ילי יבש (מומלץ אך לא חובה)
3 כפות שמן זית
5 כוסות מים מינרליים או מסוננים בטמפרטורת החדר
להגשה:
50 גרם גרנה פדנו 29%
בזיליקום
אופן ההכנה:
1 שמים בסיר רחב שטוח את כל החומרים ומביאים לרתיחה.
2 מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-5 דקות ללא בחישה.
3 מערבבים בעדינות את תכולת הסיר ומבשלים עוד 7-6 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהפסטה במרקם אל דנטה והרוטב מצומצם.
4 מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מגלפים גבינת גרנה פדנו בעזרת קולפן, מפזרים מעל ומגישים מיד.
>> לחוברת המתכונים המלאה של גד
הכנה מראש: אפשר לשים את הרכיבים בסיר כשעתיים לפני תחילת הארוחה, אבל את השמן והמים יש לצקת ממש לפני תחילת הבישול.