סופגניות משני מרכיבים
מחפשים לדפוק את המערכת? שמעו את זה: כדי להכין סופגניות בבית כל מה שאתם צריכים זה מעדן חלב וקמח. מערבבים אותם יחד, זורקים חתיכות לשמן החם ויש לכם סופגניות מתוקות וטעימות במינימום של המינימום של עבודה
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
10-15 סופגניות קטנות:
1 מעדן של יוגורט ופצפוצי שוקולד (כל סוג שבא לכם)
3-4 כפות קמח תופח (או קמח לבן עם חצי כפית אבקת אפייה)
1 ליטר שמן לטיגון
להגשה:
חפיסת שוקולד חלב
אבקת סוכר
פצפוצי שוקולד (שמגיעים עם המעדן)
אופן ההכנה:
1 מחממים סיר עם שמן עמוק.
2 מערבבים את הקמח התופח והיוגורט עד למרקם יחסית חלק ומעט נוזלי (אם אתם מרגישים שחסרים נוזלים הוסיפו 2 כפות חלב).
3 כשהשמן חם (160 מעלות, למי שיש לו מדחום), מורידים פנימה חתיכות מהבלילה בעזרת שתי כפות.
4 כשהסופגניות מזהיבות הופכים אותן בזהירות בתוך השמן. אם הן נדבקות לתחתית מזיזים אותן בעדינות בעזרת כף ועוזרים להן לעלות למעלה.
5 מוציאים את הסופגניות לצלחת מרופדת בנייר סופג ומפדרים באבקת סוכר.
6 ממיסים שוקולד חלב במיקרוגל, טובלים את הסופגניות בשוקולד ואז בפצפוצים של המעדן.
עוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!