אוכל
תמונת AVI׃ mako

מוסקה

שכבות של חצילים זהובות ומעליהם בשר בקר טרי המכוסה ברוטב עגבניות סמיך. מה עוד אפשר לבקש

קארין שמואלי | מאסטר שף | פורסם 10/08/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.1 50 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

2 חצילים בלאדי

1 בצל גדול

כוס של דלעת קצוצה

500 גרם בשר טחון טרי

צרור כוסברה קצוצה

250 גרם רסק עגבניות

שמן זית

מלח

פלפל שחור

6 שני שום פרוסות

חצי כוס מים

אופן ההכנה:

1 חותכים את החציל לפרוסות כפולות, מזלפים מעט שמן זית ומלח ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות על מצב גריל עד שהחציל משחים.

2 בינתיים קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן זית עד שקיפות, מוסיפים את הדלעת הקצוצה ומטגנים 3 דקות נוספות. מוסיפים את הבשר ומתבלים במלח ופלפל.

3 מסדרים את החציל בתבנית ושמים מעליו את הבשר המטוגן.

4 מערבבים בקערה את הרסק, המים והשום. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים על הבשר. מפזרים על הכול כוסברה קצוצה.

5 אופים במשך 45 דקות על 160 מעלות. מגישים ונהנים.

סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (3 מנות):

אנרגיה 655 קלוריות
חלבונים 48 גרם
פחמימות 49 גרם
שומנים 30 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית השביעית- חלק ב של העונה החדשה