כולנו יודעים שאין כמו מטבלים מרעננים וצבעוניים עם נאצ'וס, כאלה שקל להכין וכיף לנשנש. דוריטוס DIPPAS למשל, מעוצבים בצורה כל כך מושלמת שמאפשרת להעמיס עליהם גוואקמולי או סלסה בביס קראנצ׳י מגרה. אבל איך תוסיפו טאץ' אישי לאירוח? ריכזנו עבורכם שלוש דרכים לארח חברים בערב נאצ׳וס מקסיקני שלא ישכח הרבה מאוד זמן:
שולחן נאצ׳וס
הכירו את שולחן הנאצ׳וס: חגיגה מקסיקנית שמתפרסת על פני שולחן שלם. בלי הרבה גינונים, אבל עם מלא נאצ׳וס ודיפים שגורמים לרצות לצלול פנימה. הטרנד הזה טעים ברמות ומעניק חוויה מקסיקנית מטריפה.
מתחילים מלפרוס על השולחן נייר כסף. אפשר לעצור כאן אבל יהיו כאלו שגם יוסיפו נייר חום לטאץ' עיצובי. במרכז השולחן מניחים את הסלסה, הגוואקמולי, שמנת חמוצה וכל המטבלים האהובים עליכם. ביניהם מפזרים פלפלים, עגבניות, עלי חסה וופלחי ליים לריענון.
ועכשיו מגיע הרגע הכיפי: מסביב לכל הטוב הזה, מפזרים המון דוריטוס DIPPAS. ויש עוד: על הנאצ'וס נפזר בנדיבות תבשיל צ׳ילי, גבינת צ'דר, בצל ירוק ומעל הכל- גבינה מותכת.
מגש נאצ'וס
אם אתם רוצים להרים מפגש נאצ׳וס אבל בלאגן זה פחות הסגנון שלכם, אם אתם אנשים של שפע, צבעוניות וסדר מופתי - טרנד מגשי האירוח הוא הדבר עבורכם. כל מה שצריך זה מגש גדול או בוצ׳ר עץ, עליו מסדרים קעריות מטבלים של סלסה וגוואקמולי במרווחים. למראה עשיר ומגוון: רצוי להשתמש בקעריות בגדלים, צורות או צבעים שונים.
מסביב לכל צלוחית מטבל מניחים מניפה יפה של דוריטוס DIPPAS, וברווחים שנשארים, מסדרים פלפלים ועגבניות שרי בצבעים שונים, עלי חסה וירוקים בצורות שונות, פלחי ליים ובצל.
נאצ'וס טו גו
ולבסוף, השוס! כשבא לכם חוויה של אוכל רחוב בבית, בלי ללכלך כלים (חוץ ממזלג!), פשוט לוקחים שקית דוריטוס וממלאים אותה בכף נדיבה של גוואקמולי, כף של סלסה, תבשיל צ׳ילי, שמנת חמוצה וכמה פלחי חלפיניו מוחמץ ומעל הכל מגררים צ׳דר וגבינה מותכת.
תוכלו להכין את היופי הזה מכמה טעמים של דוריטוס, כך שכל אורח יוכל לבחור את הטעם שהוא הכי אוהב, בין אם זה גריל, טבעי, חמוץ חריף או Flamin' Hot, לאלה שאוהבים חריף אש.
לא משנה אם תבחרו בשולחן הנאצ׳וס, במגש האירוח או בשקית אישית, כל אחד מהם יעניק לכם חוויה מקסיקנית טעימה וצבעונית. בתיאבון!