אוכל
  1. אונטריב - האקדמיה לבשר של דלישס (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)

    לא סתם המסעדנים הכי אוהבים את הנתח הזה

    3 מתכונים לאונטריב שיגרמו לכם לרייר קשות

  2. ברוסקטה כבד אווז (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)

    בקלי קלות: 3 מתכונים נהדרים לכבדים

    פטה כבד, ברוסקטת כבד אווז ונתחונים מושלמים

  3. דלישס - ביף וולינגטון (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)

    נתח הזהב: 3 מתכונים נהדרים עם פילה בקר

    ביף וולינגטון וסטרוגנוף, ועוד הפתעה מושחתת

  4. דלישס - צלי לשון (צילום: אנטולי מיכאלו, דלישס - קצבייה ומעדנייה)

    תנו לה צ'אנס: 3 מתכונים נהדרים ללשון בקר

    הגיע הזמן להיפטר מהדעות הקדומות ולגלות עולם

  5. מדריך סינטה - הסטייק המושלם (צילום: אנטולי מיכאלו, דלישס - קצבייה ומעדנייה)

    כך תכינו בבית את סטייק הסינטה המושלם

    כולם אוהבים את הנתח הזה - כך תעבדו איתו נכון

  6. כתף בקר - גולש (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)

    היינו עושים טובה רצינית מאוד לגולש הזה עכשיו

    בפנים מחכים לכם גם צלי בקר קלאסי וראגו נהדר

  7. עוף ללא אנטיביוטיקה (צילום: Shutterstock)

    אל תגידו לא ידענו: 8 טיפים לזיהוי עוף לא טרי

    לפני הביקור הבא בסופר - מוטב שתקראו ותפנימו

  8. ברוסקטת שקדי עגל (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)

    זה הזמן לאמץ את נתח בשר הבקר הכי שווה שיש

    מעדניית דלישס עם כל הסודות מאחורי שקדי העגל

  9. שניצל וינאי משייטל (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)

    האקדמיה לבשר: מתכון לשניצל וינאי אורגינל

    אתם שומעים? הגיע הזמן להתחיל לבשל עם שייטל