אוכל
  1. המתכון הכי טוב שלי: שניצל בתנור (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    זה (ורק זה) המתכון הכי טוב לשניצל בתנור

    הכל בקערה אחת, וישר לתנור הלוהט

  2. מרק אפונה. המתכון הכי טוב שלי (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    המתכון היחיד שתצטרכו למרק אפונה

    זול, זמין וכל כך טעים ומשביע

  3. פפנאש (צילום: נמרוד סונדרס, אוכל טוב, mako)

    סופגניות רומניות פגזיות שחייבים בהדלקת נרות

    מתכון מעולה לפפנאש כמו שצריך

  4. סלט חלומי: המתכון הכי טוב שלי (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    סלט חלומי מהאגדות: המנה שתמיד נגמרת ראשונה

    לא סתם זה אחד הסלטים האהובים של ישראלים

  5. רטטוי: המתכון הכי טוב שלי (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    רטטוי: מנת ירקות מושלמת שמכינים בחצי שעה

    מתכננים בראנץ' לסופ"ש? הנה הג'וקר שלכם

  6. מק אנד צ'יז: המתכון הכי טוב שלי (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    הפסטה האולטימטיבית לחורף: מק אנד צ'יז

    הנשק הסודי: רוטב בשמל, 2 גבינות וקצת תנור

  7. המתכון הכי טוב שלי: סלט ביצים (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)

    זה המתכון הכי טוב שלנו לסלט ביצים

    וגם כמה כללים פשוטים שחשוב להקפיד עליהם

  8. טורטליני בשר מפורק (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    הטורטליני האלה הם הסחת הדעת הכי טעימה שיש

    הרוטב קלילות, ובפנים: בשר מפורק נימוח וטעים

  9. פילה מדומה: המתכון הכי טוב שלי (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    מוכנים? זה ה-מתכון לצלי של פילה מדומה

    תנו לו את הזמן שלו והוא יחזיר לכם ים של אהבה

  10. קובה חמוסטה: המתכון הכי טוב שלי (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    קובה חמוסטה זה טעים, הקובה חמוסטה הזה מושלם

    חצי מלוכה היינו נותנים בשביל המרק הזה עכשיו

  11. קניש (קנישעס) (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    תקראו להן איך שבא לכם, הכופתאות האלה שמימיות

    קנישעס? פסטלים? העיקר שיש פטריות ופירה

  12. המתכון הכי טוב לסלט עוף (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    בסלט העוף הכי טעים בעולם אין מיונז בכלל

    זה המתכון הכי טוב שניסינו לסלט עוף, וניסינו

  13. פולנטה (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    אם עדיין לא אימצתם פולנטה לתפריט, זה הזמן

    דייסת קמח תירס (או תירס טרי) גבינתית ורכה

  14. קניש (קנישעס) (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    תקראו להן איך שתרצו, הכופתאות האלה הן מתת אל

    קנישעס? פסטלים? העיקר שיש פירה מטוגן עם בשר

  15. חמין (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)

    אין מה להתלבט, זה החמין שאתם רוצים להכין

    בזכות הבשר הנכון, התוספות ותועפות השום והבצל

  16. המתכון הכי טוב שלי: חזה עוף (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)

    זאת הדרך הכי טעימה להכין חזה עוף

    או לפחות המתכון הכי טוב שאנחנו מכירים

  17. ממולאים (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)

    המתכון היומי: סיר מנצח של פלפלים ממולאים

    מתכון קלאסי עם תיבול עדין שגם ילדים אוהבים

1