אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

ירקות מוקפצים עם טריק

לא צריך בשר: המוקפץ הזה יצא לכם סמיך ועשיר, והכל בזכות טוויסט אחד קטן ברוטב. נו, תסמכו על רון יוחננוב

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 20/07/21 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 240 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כפות שמן 

2 גזרים, חתוכים לגפרורים

רבע כרוב, פרוס דק 

פלפל אדום, חתוך לרצועות

פלפל צהוב, חתוך לרצועות

בצל סגול, חתוך לרצועות 

פטריות, חצויות או שלמות 

תירס גמדי, חתוך למקטעים

בצל ירוק, קצוץ

2-3 שיני שום, פרוסות 

חופן נבטים 

אופציונלי: פרחי ברוקולי או כרובית

לרוטב:

כף קורנפלור

2 כפות מים קרים 

4 כפות רוטב סויה 

4 כפות סילאן

אופן ההכנה:

1 מחממים ווק או מחבת גדולה עם שמן.

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

2 מוסיפים את הירקות (למעט הנבטים) ומקפיצים עד שהם מתרככים מעט.

3 מערבבים בקערה את הקורנפלור והמים הקרים. מוסיפים את הסויה והסילאן ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.

4 שופכים את הרוטב על הירקות וממשיכים להקפיץ עד שהם רכים במידה שאתם אוהבים. 

5 מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים נבטים ומגישים.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.