אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

סלט פריקי

מתכון לסלט פריקי שהוא ארוחה שלמה, מזינה וטעימה: מטגנים עם מעט שמן זית בצל ופריקי, מבשלים ומצננים, ובינתיים קוצצים ירקות טובים: כרוב בשני צבעים, מלפפון וצ'ילי קטן, ומתבלים עם שמן זית, מיץ לימון ומלח

רותם ליברזון | אוכל טוב, mako | פורסם 20/02/23 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 28 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס פריקי

בצל, קצוץ דק

חצי כוס צימוקים

כוס כרוב אדום קצוץ

כוס כרוב לבן קצוץ

מלפפון גדול, קצוץ

צ'ילי אדום טרי, קצוץ

לתיבול:

שמן זית

מיץ מחצי לימון

מלח

אופן ההכנה:

1 שוטפים היטב את הפריקה ומסננים.

2 מחממים מעט שמן זית (3 כפות) במחבת ומטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים את הפריקי, מטגנים עוד דקה-שתיים, מכסים במים רותחים ומבשלים על אש קטנה עד לרמת הנגיסות המועדפת (15-30 דקות). מצננים לחלוטין.

3 מערבבים את הפריקי ושאר המרכיבים בקערה גדולה, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח לפי טעמכם ומגישים.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

סלט פריקי וירקות (צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako)
סלט פריקי וירקות|צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

בתיאבון!