אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

סלט עגבניות שרי ונענע פיקנטי

מתכון לסלט עגבניות מעולה ושובר שגרה: מיקס של עגבניות שרי ומגי בצבעים וגדלים שונים בתוספת בצל ירוק קצוץ, נענע קצוצה ופרוסות של צ'ילי חריף, וכל זה בתיבול פשוט פשוט. מדובר בתענוג אמיתי שישדרג כל ארוחה

רותם ליברזון | אוכל טוב, mako | פורסם 09/05/22 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

5-7 עגבניות שרי אדומות

5-7 עגבניות שרי כתומות או צהובות

3 עגבניות מגי חתוכות לרבעים

3 ענפי בצל ירוק

חופן עלי נענע

צ'ילי אדום חריף (לפי הטעם)

5 כפות שמן זית משובח

מלח

אופן ההכנה:

1 חותכים את כל העגבניות (גם השרי וגם המגי) לרבעים ומעבירים לקערה.

>> מתכונים לשבועות

>> מתכונים לעוגות גבינה

2 קוצצים דק את הבצל והנענע ומוסיפים לקערה.

3 פורסים את הצ'ילי לטבעות דקות ומוסיפים לקערה (לא חייבים להשתמש בצ'ילי שלם - לפי טעמכם האישי).

4 מוסיפים שמן זית ומלח, ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך ומגישים.

>> לבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

סלט עגבניות ונענע פיקנטי. תוספת חלומית (צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako)
סלט עגבניות ונענע פיקנטי. תוספת חלומית|צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako