אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

קציצות טונה

אם עדיין לא נחשפתם לעולמן המופלא של קציצות הטונה, אנחנו ממש ממליצים לכם לעשות ספתח עם המתכון הזה. העבודה סמלית בלבד, והתוצאה - כמו קפסולה של כריך תוניסאי מושקע. יחסי עלות-תועלת שכאלה לא מוצאים בכל יום

רותם ליברזון | אוכל טוב, mako | פורסם 27/06/22 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 62 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

קופסת טונה בשמן זית (160 גרם), מסוננת

חצי בצל לבן, קצוץ דק

חופן עלי כוסברה או פטרוזיליה, קצוצים דק

2 ביצים

חצי כוס פירורי לחם

כפית גדושה ממרח לימונים כבוש

חצי כפית אריסה (לא חובה)

חצי כפית מלח

לטיגון ולהגשה:

שמן חצי עמוק

פלחי לימון

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל המרכיבים.

2 יוצרים כ-8 קציצות ומטגנים בשמן חצי עמוק עד השחמה משני הצדדים.

3 מגישים מיד (מומלץ עם פלח לימון).

קציצות טונה ולימון כבוש, רותם ליברזון (צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako)
קציצות טונה ולימון כבוש, רותם ליברזון|צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

>> לבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

 ** לגרסה אפויה: מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים נייר אפייה ומסדרים את הקציצות. משמנים גם מלמעלה. אופים עד שהקציצות משחימות מצד אחד, כרבע שעה, הופכים ואופים עד שמשחימות מהצד השני - כ-5 דקות.