אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

עוגת קינמון ואגוזים פרווה

היא הדרית בזכות המיץ וקליפת הלימון, היא קרמלית בזכות הסוכר החום (אנחנו חושבים שזה הכי מעט שהשקענו אי פעם בשביל טעם קרמלי!), והיא מסומנת בשבילים של קינמון ואגוזים, בשביל להפוך לממכרת באופן סופי

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 08/08/22 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לתבנית אינגליש קייק גדולה:

4 ביצים

שלושת רבעי כוס סוכר חום (אפשר להוריד לחצי אם אוהבים פחות מתוק)

שקית סוכר וניל

כוס שמן זית או שמן צמחי

כוס מיץ תפוזים

כוס וחצי קמח תופח

חצי כוס קוקוס

כף קליפת לימון מגוררת

לתערובת הקינמון:

חצי כוס אגוזי מלך קצוצים

כפית גדושה קינמון

שקית סוכר וניל

 

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מקציפים את הביצים עם הסוכר וסוכר הווניל עד לקבלת תערובת תפוחה.

3 מוסיפים בזרימה דקיקה תוך כדי הקצפה שמן ומיץ תפוזים. מוסיפים את הקמח, הקוקוס וקליפת הלימון ומערבבים במרית.

4 מערבבים בקערית נפרדת את חומרי המלית.

5 משמנים היטב תבנית אינגליש קייק, מפזרים סוכר ויוצקים את הבלילה.

6 מפזרים מלמעלה את תערובת האגוזים והקינמון ובעזרת קיסם מערבבים מעט.

7 אופים 35-40 דקות.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!