פעם מגנום היה אחת מהגלידות הכי שוות שאפשר היה להתפנק איתן בקיץ הישראלי. גלידה שמנתית עשירה עם ציפוי שוקולדי שהרגיש מושקע, קלאסי ואלגנטי. עם השנים הטעמים הלכו והתפנפנו, והגלידה לתחושתנו הלכה והפכה פחות ופחות מוקפדת ושמנתית (וכך גם רשימת הרכיבים, שכוללת הרבה יותר מים והרבה פחות שמנת).
ובכל זאת, לטעימת השלגון החדש מבית מגנום הגענו נלהבים למדיי. מדובר בגרסה מחודשת לשלגון שוקולד לבן ועוגיות, הפעם בגרסת הדאבל, עם שכבת ציפוי שוקולד מתחת לשכבת ציפוי השוקולד הלבן והעוגיות (לתיאור המלא וגם לטעימה המלאה צפו בסרטון הטעימה).
את גרסתו הראשונית של השלגון הזה טעמנו בשנת 2019, ואז דווקא אהבנו אותו מאוד, אבל הטעימה של הגרסה המחודשת הייתה מאכזבת במיוחד. בראש ובראשונה בגלל השכבה החדשה של השוקולד, שהרגישה לגמרי כפויה, כאילו נוצרה רק כדי להצדיק את ההשקה המחודשת. היא תרמה למרקם חולי (שאולי אמור להזכיר עוגיות פריכות) והפכה את חוויית השלגון להרבה יותר שוקולדית, בדגש על קקאו, מאשר הטעם המקורי המובטח. לכך תרמה גם הגלידה עצמה, שמלאה בריפל שוקולד.
יש עוד חטיפים שתרצו שננסה? ספרו לריטה באינסטגרם
האכזבה הגדולה ביותר נרשמה מהגלידה עצמה, שהרגישה פשוט מימית - בעיה שהולכת ומחמירה בתחום שלגוני השמנת בישראל. ככל הנראה לאור העלויות המאמירות והרצון לחסוך, הגלידות נוטות היום להיות הרבה פחות מושקעות ושמנתיות מבעבר. כאן החוויה הייתה דלה ומימית במיוחד, ולא יעזור שום ציפוי מפונפן - קשה ליהנות מגלידה כשהמוצר שלשמו התכנסנו מחופף. כשמוסיפים לכך את התמחור של השלגונים, שתמיד עולה הרבה מעל 10 שקלים, אי אפשר שלא להתבאס.