צילום׃ אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית , mako אוכל
שעועית לוביה טריה עם פטה של לסבוס
השעועית הרשמית של ראש השנה עם טיפה צ'ילי, מוגשת עם פטה צאן
אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית | mako אוכל
| פורסם 12/09/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חצי קילו שעועית לוביה טרייה
4 כפות שמן זית
2 שיני שום
4 ענפי אורגנו טריים
חצי כפית שמן צ'ילי או פלפל צ'ילי טרי
כפית מלח גס אפור
100 גרם פטה צאן
אופן ההכנה:
1 מנקים את צדי הלוביה, שוטפים היטב וקוצצים לחתיכות ארוכות (20 ס"מ). מסננים ומניחים לייבוש.
2 מאדים במחבת את השום בשמן הזית. אחרי דקה מוסיפים את הלוביה. מוסיפים אורגנו, פלפל צ'ילי ומלח גס ומבשלים עוד כמה דקות.
3 מסדרים קוביית פטה ואורגנו במרכז קערת ההגשה ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* אביטל סבג, שפית ומומחית לרפואה טבעית, בעלת המתחם לשינוי – מקום בו מתקיימים סדנאות, שיעורים ואירועים פרטים, מוציאה קבוצות לניקויי מיצים.