אוכל
צילום׃ אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית , mako אוכל

שעועית לוביה טריה עם פטה של לסבוס

השעועית הרשמית של ראש השנה עם טיפה צ'ילי, מוגשת עם פטה צאן

אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית | mako אוכל | פורסם 12/09/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי קילו שעועית לוביה טרייה

4 כפות שמן זית

2 שיני שום

4 ענפי אורגנו טריים

חצי כפית שמן צ'ילי או פלפל צ'ילי טרי

כפית מלח גס אפור

100 גרם פטה צאן

אופן ההכנה:

1 מנקים את צדי הלוביה, שוטפים היטב וקוצצים לחתיכות ארוכות (20 ס"מ). מסננים ומניחים לייבוש.

2 מאדים במחבת את השום בשמן הזית. אחרי דקה מוסיפים את הלוביה. מוסיפים אורגנו, פלפל צ'ילי ומלח גס ומבשלים עוד כמה דקות.

3 מסדרים קוביית פטה ואורגנו במרכז קערת ההגשה ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

* אביטל סבג, שפית ומומחית לרפואה טבעית, בעלת המתחם לשינוי – מקום בו מתקיימים סדנאות, שיעורים ואירועים פרטים, מוציאה קבוצות לניקויי מיצים.