צילום׃ אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית , mako אוכל
גלילי חצילים וזוקיני
רולים של חציל וזוקיני צרובים, העוטפים בעדינות קדם מקדמיה בעיטור עלי בזיליקום
אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית | mako אוכל
| פורסם 12/09/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (22 מנות):
זוקיני
חציל
22 עלי בזיליקום שטופים
חצי כוס קרם מקדמיה
אופן ההכנה:
1 פורסים את הזוקיני והחציל לפרוסות דקות וקולים בתבנית מעל הגז או בתנור עד לצריבה. מצננים.
2 יוצקים על כל פרוסה כפית מקרם המקדמיה, מניחים עלה בזיליקום ומגלגלים.
* המתכון לקוח מתוך ספרה החדש של אביטל סבג, שייצא ב-2013.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* אביטל סבג, שפית ומומחית לרפואה טבעית, בעלת המתחם לשינוי – מקום בו מתקיימים סדנאות, שיעורים ואירועים פרטים, מוציאה קבוצות לניקויי מיצים.