אוכל
צילום׃ אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית , mako אוכל

גלילי חצילים וזוקיני

רולים של חציל וזוקיני צרובים, העוטפים בעדינות קדם מקדמיה בעיטור עלי בזיליקום

אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית | mako אוכל | פורסם 12/09/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (22 מנות):

זוקיני

חציל

22 עלי בזיליקום שטופים

חצי כוס קרם מקדמיה

אופן ההכנה:

1 פורסים את הזוקיני והחציל לפרוסות דקות וקולים בתבנית מעל הגז או בתנור עד לצריבה. מצננים.

2 יוצקים על כל פרוסה כפית מקרם המקדמיה, מניחים עלה בזיליקום ומגלגלים.

* המתכון לקוח מתוך ספרה החדש של אביטל סבג, שייצא ב-2013.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

* אביטל סבג, שפית ומומחית לרפואה טבעית, בעלת המתחם לשינוי – מקום בו מתקיימים סדנאות, שיעורים ואירועים פרטים, מוציאה קבוצות לניקויי מיצים.