צילום׃ תומר ושחר צלמים
נשנוש תפוח עץ
פרוסות תפוחים אפויות מתוקות, שאפשר לנשנש בלי לשבור את הדיאטה
מיכל צפיר |
| פורסם 07/09/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
תפוחי עץ, עדיף ירוקים
סוכר חום
אגוזים מפוררים
קמצוץ קינמון
אופן ההכנה:
1 פורסים את התפוחים דק (אפשר עם מנדולינה), ומסדרים על תבנית התנור בשכבה אחת.
2 בוזקים מעט סוכר חום ומפזרים את האגוזים והקינמון.
3 אופים כ-10 דקות בחום בינוני (180 מעלות).
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!