אוכל
צילום׃ תומר ושחר צלמים

נשנוש תפוח עץ

פרוסות תפוחים אפויות מתוקות, שאפשר לנשנש בלי לשבור את הדיאטה

מיכל צפיר | | פורסם 07/09/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 88 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

תפוחי עץ, עדיף ירוקים

סוכר חום

אגוזים מפוררים

קמצוץ קינמון

אופן ההכנה:

1 פורסים את התפוחים דק (אפשר עם מנדולינה), ומסדרים על תבנית התנור בשכבה אחת.

2 בוזקים מעט סוכר חום ומפזרים את האגוזים והקינמון.

3 אופים כ-10 דקות בחום בינוני (180 מעלות).

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!